top of page

ARBETA HOS GREDELINS

Nedan kan du läsa mer om Team Gredelin och vad vi tycker är viktigt när du är en del av teamet.

Vi på Gredelins består idag av 5-8 medarbetare (beroende på säsong) och eftersom vi håller öppet året runt arbetar vi alla enligt schema. Helgarbete i olika omfattning förekommer men det trivs vi med, eftersom vi älskar vårt jobb!

Följ oss på Facebook för att se när nästa lediga tjänst dyker upp. 

Peonies_edited.jpg

VAD GÖR VI?

På Gredelins möter, hjälper och diskuterar vi lösningar med våra kunder. Vi hanterar beställningar, deltar i dagliga avstämningsmöten, sköter om våra växter, tar emot/packar upp och prissätter varor, fyller på förråd/lager, inreder samt gör allt det där andra som behövs i en butik.

I vårt team arbetar vi proaktivt för att hela tiden bli bättre samt identifierar och säkerställer att all kompetens i teamet tas till vara, och att vi ständigt lär oss av varandra och därmed utvecklas.

Att jobba i en handelsträdgård är ett väldigt fysiskt jobb, vilket man kanske inte kan tro. Vi fixar och donar och tar många steg under en arbetsdag, ibland uppemot 30 000 steg, så hos oss behöver du vara full av energi och trivas med ett mycket rörligt jobb.

VAD VI ERBJUDER

Vi är ett engagerat, härligt och sammansvetsat team som får äran att leverera service i en inspirerande miljö. Gredelins är en trygg, säker och trivsam arbetsplats och vi kommer se till att du får den utveckling som just du behöver. Vi vill att du ska bli ditt bästa du hos oss!

VEM ÄR DU?

Att du älskar blommor och trädgård det är naturligtvis självklart men vi vill även att du ska vara utbildad florist och proffs på att möta kunder. Du har yrkesstolthet, stor vana att arbeta med binderier och arrangemang samt stor växtkunskap, både vad gäller inomhus växter som utomhusväxter.

Att arbeta i alla delar av verksamheten tycker du bara är kul!


Kassa- och datorvana, B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser trädgårdsutbildning och/eller tidigare erfarenhet av inredning som meriterande.

Gredelin_florist_2.jpg
Gredelin_florist_1.jpg

Då vi dagligen möter olika människor i olika skeden i livet lägger vi stor vikt på förmågan att visa följsamhet och förståelse för de kunder vi möter. Vi ser att du har förmågan och viljan att snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och att du trivs med att arbeta i en kontinuerligt föränderlig miljö med stundvis mycket högt tempo. Du är trygg i dig själv, du trivs i samarbete med andra och du har en naturlig servicekänsla.

Du planerar och organiserar ditt arbete noggrant, du arbetar metodiskt och självständigt och din prioriteringsförmåga är mycket väl utvecklad. Du ser vad som behöver göras, har en naturlig fallenhet för detaljer och ställer alltid upp när dina kollegor behöver din hjälp.

HUR VI REKRYTERAR

När vi söker nya medarbetare till Gredelins Trädgård har vi tydliga processer och GDPR-anpassade systemstöd, vilka även möjliggör en helt diskrimineringsfri urvalsprocess.


Vi utformar kravprofiler som tydliggör arbetsuppgifter, formella krav, kritiska framgångsfaktorer och egenskaper som är avgörande för rollen vi rekryterar till och tar inte någon hänsyn till varken ålder, kön eller annan personlig information. För oss är det endast kunskap och attityd som räknas.

 

Idag är de flesta medvetna om att mångfald är en tillgång. Olikheter skapar kreativitet och framdrift, och inkludering ger tillväxt. Genom vårt sätt att arbeta med diskrimineringsfri rekrytering ser vi att mångfalden kommer per automatik och att alla sökande får samma förutsättningar.

OCH VAD BLIR DÅ RESULTATET?

Pink%20Theme%20Bouquet_edited.jpg
bottom of page