top of page
Flower%20Arrangements_edited.jpg

BESTÄLL EN BUKETT

Vi hjälper dig att visa din uppskattning. Den klassiska buketten hittar du hos oss - precis som den nydanande och experimentellt konstnärliga. Kom förbi i butiken eller skicka ett mail via [beställningsformuläret] så hjälper vi dig att skapa en oförglömlig bukett till dig själv, kontoret eller någon som du vill visa uppskattning.

Woman%252520with%252520Bouquet%252520_ed

KONSTNÄRLIGT & EXTRAVAGANT

En enkel bukett med en spännande blandning av ängsblomster och ljusrosa rosor passar nästan vid alla tillfällen. Berätta för oss vad tillfället gäller så skapar vi en överraskande komposition med denna bukett som grund.  

Bridal%252520Bouquet%252520_edited_edite

ROMANTISKT & ELEGANT

Det finns inga regler och bestämmelser för hur bröllopsbuketten ska utformas. Det viktigaste är att den speglar er som par och lyfter fram och förstärker de känslor ni önskar förmedla. Vår specialitet är personliga arrangemang.

_edited_edited.jpg

KLASSISKT & TRADITIONELLT

Varje blomma har en betydelse och manifesterar olika egenskaper. Våra duktiga florister är experter på att skapa arrangemang med personlig prägel och betydelse. Kontakt oss så skapar vi en unik och personlig bukett för dig.

bottom of page