GREDELINS TRÄDGÅRD

Har du varit hos oss så har du säkert redan märkt att vi älskar växter och vi vet att passion är en viktig ingrediens för att nå våra mål. Vi vill vara det där kvalitativa, familjära och genuina alternativet som står tryggt bredvid dig i sorg, i glädje och allt däremellan. Din upplevelse är vårt allt och med service, kunskap och kvalitet möter vi alla våra kunder dagligen. Vi hjälper såväl privatpersoner som stora och små företag med samma genuina känsla.

ETT BRETT UTBUD

Gredelins Trädgård på Värmdö är inte bara en fristående butik och handelsträdgård som erbjuder det mesta inom snittblommor, krukväxter och trädgård. Vi är mer än så!

Vi hjälper till med allt ifrån buketter, planteringar, växt val, skötselråd, dekorationer och arrangemang.


I vår butik välkomnar vi dig alla dagar om året med ett brett sortiment av både inomhusväxter, snittblommor och inredning samt under vår, sommar och höst en härlig utomhusmiljö med buskar, träd, perenner, sommarblommor och trädgårdsdetaljer.

VIKTIG INFORMATION OM COVID 19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende begränsning av antalet kunder. Vill du ha detaljerad information om våra anpassningar, se under "Frågor & skötsel" i huvudmenyn.

Vi har, som tidigare, möjlighet att leverera samtliga beställningar med bud till brobundna orter på Värmdö, Ingarö och Gustavsberg, eller varför inte maila eller ringa in din beställning så möter vi upp dig i plantskolan eller på parkeringen. 

 

Varmt välkomna önskar Team Gredelin!