top of page

MÖT VÅRA ENGAGERADE

SAMARBETSPARTNERS

Gredelins Trädgård på Värmdö växer så det knakar, så nu behöver vi bli fler kollegor i vårt team. Älskar du att sprida glädje och kunskap samtidigt som du levererar förstklassig service? Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik? Har du även ett brinnande växt- och trädgårdsintresse? Då är det dig vi behöver!

LEVERANTÖR #1

Vi hjälper våra kunder med allt ifrån buketter, planteringar, växtval, skötselråd, dekorationer och arrangemang. Vi står tryggt bredvid våra kunder i sorg, i glädje och allt däremellan.

 

I vår butik välkomnar vi våra kunder alla dagar om året med ett brett sortiment av både inomhusväxter, snittblommor och inredning samt under vår, sommar och höst, en fantastisk utomhusmiljö med buskar och träd, perenner och trädgårdsdetaljer.

 

Kundens upplevelse är vårt allt och med hjärta, kunskap och kvalitet möter vi dem dagligen. Vi hjälper både privatpersoner och stora och små företag med samma genuina känsla.

Vi på Gredelins består idag av 5-8 medarbetare, antal beroende på säsong, och nu söker vi ytterligare två kollegor. Båda tjänsterna avser säsongsarbete med möjlighet till tillsvidareanställning.

Eftersom vi håller öppet året runt arbetar vi alla enligt schema. Helgarbete i olika omfattning förekommer men det trivs vi med eftersom vi älskar vårt jobb.

#LEVERANTÖR 2

Vi möter, hjälper och diskuterar lösningar med våra kunder, vi hanterar beställningar, vi deltar i dagliga avstämningsmöten, vi sköter om våra växter, vi tar emot/packar upp och prissätter varor, vi fyller på förråd/lager, inreder samt gör allt det där andra som behövs i en butik.

I vårt team arbetar vi proaktivt för att hela tiden bli bättre samt identifierar och säkerställer att all kompetens i teamet tas till vara, och att vi ständigt lär oss av varandra och utvecklas.

Detta är ett fysiskt jobb och många steg förbrukas under en dag så vi ser att du är full av energi och trivs med ett rörligt jobb.

VAD  VI ERBJUDER

Du kommer att arbeta i en engagerad, härlig och tätt sammansvetsad grupp som får äran att leverera förstklassig service i en inspirerande miljö. Gredelins är en trygg, säker och trivsam arbetsplats och vi kommer se till att du får en bra start och den utveckling som just du behöver. Vi villl att du ska bli ditt bästa du hos oss!

LEVERANTÖR #3

Att du älskar blommor och trädgård det är naturligtvis självklart men vi vill även att du ska vara utbildad florist samt ha erfarenhet av att jobba i ett serviceyrke. Trädgårdsutbildning eller tidigare erfaranhet av inredning ser vi som meriterande.

Då vi dagligen möter olika människor i olika skeden i livet lägger vi stor vikt på förmågan att visa följsamhet och förståelse för de kunder vi möter. Vi ser att du har förmågan och viljan att snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och att du trivs med att arbeta i en kontinuerligt föränderlig miljö med stundvis mycket högt tempo. Du är trygg i dig själv, du trivs i samarbete med andra och du har en naturlig servicekänsla.

Du planerar och organiserar ditt arbete noggrant, du arbetar metodiskt och självständigt och din prioriteringsförmåga är väl utvecklad. Du ser vad som behöver göras, och har en naturlig fallenhet för detaljer.

Kassa- och datavana har du sedan tidigare och du är både verbalt kommunikativ samt bekväm med att svara kunder via mail och telefon. Din svenska är god i tal såväl som i skrift.

B-körkort är ett krav.

Är du rätt person? I så fall vet vi att du med ditt engagemang tillsammans med vårt kommer att få både dig själv och Gredelins att växa.

LEVERANTÖR #4

Tjänsten sträcker sig från mitten av mars till mitten av augusti, med möjlighet till tillsvidareanställning.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan. Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att mejla till: charlotte@gredelins.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

bottom of page