top of page

Florist - ett framtidsyrke

Med ljus och lykta söker vi nya, kreativa florister till Team Gredelin. Är du rätt person?

I så fall vet vi att du med ditt engagemang tillsammans med vårt kommer att få både dig själv och Gredelins att växa.

Att du älskar blommor och trädgård det är naturligtvis självklart men vi vill även att du ska vara utbildad florist samt ha erfarenhet av att jobba i ett serviceyrke. Trädgårdsutbildning eller tidigare erfarenhet av inredning ser vi som meriterande.Då vi dagligen möter olika människor i olika skeden i livet lägger vi stor vikt på förmågan att visa följsamhet och förståelse för de kunder vi möter. Vi ser att du har förmågan och viljan att snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och att du trivs med att arbeta i en kontinuerligt föränderlig miljö med stundvis mycket högt tempo. Du är trygg i dig själv, du trivs i samarbete med andra och du har en naturlig servicekänsla.
Du planerar och organiserar ditt arbete noggrant, du arbetar metodiskt och självständigt och din prioriteringsförmåga är väl utvecklad. Du ser vad som behöver göras, och har en naturlig fallenhet för detaljer.


Kassa- och datavana har du sedan tidigare och du är både verbalt kommunikativ samt bekväm med att svara kunder via mail och telefon. Din svenska är god i tal såväl som i skrift.


B-körkort är ett krav.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page